Zwembadfolie lassen

Het lassen van zwembadfolie is een vak apart. Het is dan ook verstandig om het lassen van zwembadfolie of zwembad liner over te laten aan een specialist, zoals Zwembad Renoveren. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en lassen van zwembadfolie en zorgen ervoor dat uw zwembad weer jaren mee kan, zonder lekkages!

Zwembadrenovatie Brasschaat
Zwembadrenovatie Beerse

Zwembad-renoveren.nl

Zwembadfolie of zwembad liner plaatsen

Veel mensen denken dat zwembadfolie en zwembad liner hetzelfde is, maar dat is niet zo. Zwembad liner wordt niet op maat gemaakt en is in principe een kant en klare zak wat gespannen wordt in het zwembad. Zwembad liner wordt dan ook vaak gebruikt bij zwembaden met standaard maten, waar dus ook standaard zwembad liner voor is. Wanneer u een zwembad heeft met een ingebouwde trap of gewoon een zwembad dat geheel op maat gemaakt is, dan wordt er gebruik gemaakt van zwembadfolie. Zwembadfolie wordt dan ook aan elkaar gelast in het zwembad zelf, waardoor deze precies in het zwembad past. Hierdoor is de kans op lekkage een stuk kleiner.

Zwembad-renoveren.nl

Zwembadfolie lassen bij schade

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat de zwembadfolie schade oploopt. Dit kan gebeuren door scherpe voorwerpen of puur door slijtage. Ook kan het voorkomen dat het zwembad niet goed onderhouden wordt en de zwembadfolie uitdroogt. Dat ziet u dan vaak terug aan de naden. Wanneer dit het geval is, is het mogelijk om de zwembadfolie opnieuw te laten lassen; dit is een handige manier om uw zwembadfolie te repareren! Zwembad Renoveren komt graag bij u langs om de huidige staat van uw zwembadfolie te bekijken en een plan te maken voor reparatie of renovatie.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembad-renoveren.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

zwembad-renovatie

Het vervangen van de zwembadfolie

Bij de renovatie van uw zwembad kunnen we uiteraard de liner (zwembadfolie) vervangen of repareren. Wij gebruiken alleen zwembadfolie van een hoogwaardige kwaliteit en U kunt hierbij natuurlijk kiezen uit diverse kleuren en motieven, zoals bijvoorbeeld mozaïek. We bekijken de staat van de inbouwdelen in uw zwembad en indien nodig zullen we deze vervangen. Heeft u een bepaalde inlooptrap in gedachte, een ander randtegel, zitbank in het zwembad of wenst u wellicht een automatische zwembadafdekking? In een oriënterend gesprek brengen we uw wensen in kaart en kijken we naar de verschillende mogelijkheden om deze uit te kunnen laten komen. De basis van het zwembad heeft u al, dat maakt het aanpassen en vernieuwen eenvoudig maar zeker ook betaalbaar.

Heeft u dus een bouwkundig zwembad, polyester zwembad of stalen wand zwembad (prefab) en is de folie aan vervanging of reparatie toe? Waterwellness is gespecialiseerd in het renoveren en repareren van zwembaden. In een kort tijdsbestek maken wij u zwembad weer geheel als nieuw!

Zwembadfolie laten repareren

Wanneer we uw complete zwembad renoveren, moet de zwembadfolie ook vaak gelast worden of de zwembad liner gerepareerd worden. Het is in de meeste gevallen niet nodig om alles te vervangen, vaak kan het met kleine reparaties ook geregeld worden. Wanneer u toch liever kiest voor een totale renovatie, vervangen we uw gehele zwembadfolie en bent u er zeker van dat u weer jaren vooruit kan! Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 085-0717304 of vul ons contactformulier in!

Onze Projecten

Bekijk onze recente Poolhouse projecten

×