Zwembad liner vervangen

Zwembadrenovatie Brasschaat
Zwembadrenovatie Beerse

Zwembad-renoveren.nl

Gemakkelijk uw zwembadzeil laten repareren

Is uw zwembad wat verouderd of heeft deze flink wat geleden afgelopen herfst en winter? Dan is het misschien verstandig om uw zwembad liner te vervangen of te laten repareren. Hiervoor heeft u dus ook nieuwe liner nodig, die op maat gemaakt moet worden. U kunt er zelf aan beginnen, maar het is veel makkelijker om het zwembad liner herstellen en repareren door een specialist te laten doen. Dan weet u ook zeker dat het perfect gedaan is! Wanneer u uw zwembad liner moet vervangen of repareren, schakelt u dus Waterwellness in!

Zwembad-renoveren.nl

Reparatie van de liner van uw zwembad

Wanneer u denkt dat het zeil van uw zwembad kapot is, is het belangrijk om goed te kijken hoe erg de schade is en waar het zeil precies kapot is. Gaat het om algehele slijtage en ziet u dat er op meerdere plekken problemen zijn, dan is het slimmer om de zwembad liner echt te laten vervangen door een volledig nieuwe. Zo kunt u weer jaren vooruit! Natuurlijk kost het vervangen van de zwembad liner wel wat meer dan enkel een reparatie. Wanneer er maar een klein gaatje in de liner zit, is het niet altijd nodig om alles te vervangen. U kunt dan beter kiezen voor reparatie. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ons er natuurlijk ook voor inschakelen.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembad-renoveren.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Schade aan de zwembad liner

Gemiddeld gaat zwembad liner zo’n 10 tot 20 jaar mee, afhankelijk van het gebruik en het onderhoud. Scheurtjes en gaatjes in het zwembadzeil kunnen natuurlijk altijd ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. Wanneer het gaat om een volledige zwembad renovatie is er vaak zo lang geen onderhoud gepleegd aan het zwembad en is te zien dat de liner gewoon versleten is. Een andere veelvoorkomende vorm van schade aan de zwembad liner zijn lekkages in de naden. Deze ontstaan vrijwel altijd door uitdroging. Bij Zwembad renoveren zijn we ook in staat om uw zwembad liner te lassen. Hiermee bestrijden we de schade aan uw zwembad. Een zwembad liner lassen is een precieze klus en wij hebben de kennis en kunde in huis om dit zonder problemen uit te voeren.

zwembad-renovatie

Een lekkage in uw zwembad

Waterverlies aan het zwembad is een veelvoorkomend probleem. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben, maar vaak heeft het te maken met een lekkage, veroorzaakt door een kapot zwembadzeil. Wanneer het zeil als wat ouder is en versleten, kan het zijn dat er gaten of scheuren ontstaan. Een lekkage is dan het gevolg.

Zwembadzeil laten vervangen door Waterwellness

Wanneer het niet gaat om kleine gaatjes maar echt om slijtage van de zwembad liner, moet deze dus vervangen worden. Hiervoor schakelt u ons in! We komen graag van tevoren bij u langs om uw huidige zwembad liner te bekijken en u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 085-0717304 of vul ons contactformulier in!

Onze Projecten

Bekijk onze recente Poolhouse projecten

×