Zwembad lekkage repareren

Heeft u last van een lek in uw zwembad? Dat is erg vervelend, want dat betekent dat er water uit uw zwembad wegloopt en dat er dus iets kapot is. Het is erg lastig om dit zelf te repareren, daarom kunt u bij een lek in uw zwembad beter contact opnemen met Waterwellness. Wij sporen de lekkage van uw zwembad graag voor u op en repareren het meteen. Zo kunt u weer snel een duik nemen in uw eigen achtertuin!

Zwembadrenovatie Brasschaat

Zwembad-renoveren.nl

Lek in een zwembad herstellen

Wanneer u last heeft van een lek in het zwembad, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Om uw zwembad te repareren moet eerst onderzocht worden waar de lekkage precies zit en wat de oorzaak hiervan is. Een lek kan verschillende oorzaken hebben, zoals:

  • Er kan een gat zitten in de folie of liner van het zwembad. Dit kan gemaakt worden door het gat te dichten of door alles te vervangen. Ook kan er een scheur komen in de betegeling, de voegen of in het kunststof waarvan het zwembad is gemaakt.
  • De pompen, filters en skimmers kunnen ook zorgen voor een lekkage. Deze staan onder grote druk en hebben zeer grote hoeveelheden water te verwerken. Deze grote hoeveelheden water kunnen er op lange termijn voor zorgen dat de pompen of skimmers scheef gaan zitten, wat kan resulteren in een lekkage. Ook kunnen er kleine scheurtjes in de pompen, filters of skimmers ontstaan.
  • U denkt er wellicht niet direct aan, maar zelfs de verlichting van uw zwembad kan zorgen voor een lekkage. De openingen waarin de verlichting geplaatst is, staan namelijk ook onder grote druk. Wanneer slijtage ook hier toeslaat, kan ook hier een lekkage ontstaan.
  • Daarnaast ontstaat een zwembad lekkage vaak door de leidingen die van de pompinstallatie naar het zwembad lopen. Door slijtage kunnen deze leidingen minder sterk worden en op de lange termijn ook gaan scheuren en lekken

Zwembad-renoveren.nl

Een zwembad lek dichten en uw zwembad repareren

Een lek in uw zwembad is natuurlijk enorm vervelend. Als uw zwembad lek is, kunt u het immers niet goed meer gebruiken en wilt u dat zwembad lek repareren. Logisch dan ook dat u het zwembad lek zo snel mogelijk laat repareren. Wij van Zwembad Renoveren maken deel uit van Waterwellness, een professioneel bedrijf dat alles op het gebied van zwembaden voor u kan regelen. Wij kunnen dus een zwembad lek dichten, waarna we uw zwembad kunnen repareren en ook renoveren. Zo ziet uw zwembad er binnen de kortste keren weer als nieuw uit.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembad-renoveren.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

polyester-zwembad

Wij kunnen een zwembad lekkage repareren

Heeft u te maken met een zwembad lekkage, dan kunnen wij dit zwembad lek voor u herstellen. Dit doen wij altijd snel en zorgvuldig. Door de zwembad lekkage snel te repareren, weet u zeker dat u snel weer gebruik kunt maken van uw zwembad. Daarbij gaan wij altijd professioneel te werk. Onze experts weten precies hoe ze een lek in het zwembad moeten repareren en zorgen er zo voor dat het lek niet alleen snel maar ook met kwaliteit wordt herstelt.

Een zwembad lekkage laten repareren door Waterwellness

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van zwembaden en alles wat daarbij komt kijken. Of u nu uw zwembad volledig wilt laten renoveren, uw zwembadfolie wil laten lassen of een zwembad lekkage wil laten repareren, wij staan voor u klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 085-0717304 of door het contactformulier in te vullen!

Onze Projecten

Bekijk onze recente Poolhouse projecten

×