Zwembad lamellen vervangen

Heeft u zwembad lamellen aan laten leggen voor de afdekking van uw zwembad? Erg verstandig, zo beschermt u uw zwembad namelijk goed tegen invloeden van buitenaf en kunt u uw zwembad ook makkelijker onderhouden om renovatie of reparatie te voorkomen. Echter kan het in de loop van de tijd ook voorkomen dat uw zwembad lamellen gaan slijten of dat er één of meerdere kapot gaan. Dan is het zaak om ze te laten vervangen en daarvoor schakelt u ons in!

Zwembad Rijsbergen

Zwembad-renoveren.nl

Lamellen van uw zwembad laten vervangen

De lamellenafdekking van uw zwembad bestaan uit losse PVC of polycarbonaat lamellen die in elkaar gehaakt worden. Dit is op zo’n manier gedaan dat deze lamellen samen een groot en sterk geheel vormen. Deze lamellen worden vrijwel altijd op maat gemaakt omdat natuurlijk geen enkel zwembad hetzelfde is. Wanneer er een deel kapot is of de lamellen zodanig beschadigd zijn dat ze vervangen moeten worden, is het dan ook verstandig om deze door een specialist te laten vervangen. Wij zijn gespecialiseerd in zwembad lamellen vervangen en zorgen dan ook voor een snelle en passende oplossing zodat uw zwembad snel weer goed beschermd is. Wanneer er problemen zijn met uw zwembad lamellen raden wij aan om dit snel te vervangen, zodat grotere problemen worden afgewend.

Zwembad-renoveren.nl

Een polycarbonaat of pvc lamellen afdekking voor uw zwembad

Wanneer u op zoek bent naar een goede afdekking voor uw zwembad, kunt u het beste kiezen voor een lamellen afdekking. Polycarbonaar of pvc lamellen voor uw zwembad. Lamellen zijn makkelijk op te rollen, maar zijn ook enorm veilig. Daarbij houden ze vuil buiten en kunt u ze zelfs automatiseren. Ook wanneer uw huidige lamellen kapot of versleten zijn kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk ook uw zwembad lamellen vervangen.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembad-renoveren.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Zwembad-standaardbuiten
Zwembad Essen

Lamellen ter bescherming van uw zwembad

Veel mensen met een zwembad kiezen voor lamellenafdekking. Het is namelijk een zeer effectieve manier om uw zwembad te beschermen. Daarnaast beschermt u ook iedereen in huis. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen, honden of katten, dan kunnen ze dankzij de lamellenafdekking niet zomaar in het zwembad vallen. Ideaal dus. Daarnaast kunt u met één druk op de knop uw zwembad openen en sluiten, vermindert het convectie- en uitstralingsverliezen maar laat het wel zonnewarmte toe. Hierdoor kunnen de verwarmingskosten van het zwembadwater met meer dan de helft worden teruggebracht!

Neem contact met ons op voor het vervangen van uw zwembad lamellen

Heeft u van die handige zwembad lamellen maar is er een kapot of is de boel aan het slijten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0717304 of door het contactformulier in te vullen! Ook wanneer u graag lamellenafdekking wilt laten plaatsen, kunt u contact met ons opnemen.

Onze Projecten

Bekijk onze recente Poolhouse projecten

×