Zwembad kapot

Een zwembad dat kapot is of toe is aan renovatie kan een erg lastige klus zijn. Of u nou een bouwkundig zwembad, een zwembad van polyester of een zwembad met zwembadfolie heeft, een snelle reparatie is wel zo fijn. Zo kunt u weer zo spoedig mogelijk weer optimaal genieten van uw zwembad.

Uw zwembad renoveren kan in diverse gevallen een goede keuze zijn, bijvoorbeeld als er meerdere onderdelen kapot zijn of als uw zwembad al sterk verouderd is. Op die manier krijgt u de nieuwste apparatuur, waardoor u nog jaren met u zwembad vooruit kunt. En dat is wel fijn!

Zwembadrenovatie Hoogerheide

Zwembad kapot

Waarom renoveren?

Als er iets aan uw zwembad kapot is, denk bijvoorbeeld aan een filter, de zwembadliner, een pomp of juist de polyester coating, moet het waarschijnlijk gelijk vervangen worden. De kleinere reparaties kunnen vaak snel uitgevoerd worden. Dit kunnen bijvoorbeeld scheurtjes in de zwembad liner of een kapotte slang van uw pomp zijn. Bij oudere zwembaden, geldt vaak het advies om deze te renoveren. Een groot voordeel van het renoveren ten opzichte van het plaatsen van een nieuw zwembad, is dat de kosten een stuk lager liggen. Daarnaast is het belangrijk dat het zwembad goed onderhouden wordt. Door uw zwembad te renoveren kunt u weer jaren genieten – alleen, met uw partner, vrienden en met familie.

Kapot zwembad

Is uw zwembad niet kapot maar bent u toe aan iets nieuws?

U kunt uw zwembad te allen tijde laten renoveren, dit hoeft niet alleen wanneer er iets kapot is. Zo kan een renovatie er ook voor zorgen dat het zwembad een nieuw uiterlijk krijgt. Door te kiezen voor een zwembadrenovatie kunt u hem helemaal naar wens of up to date maken.

Ook als de apparatuur in het zwembad begint te verouderen, kan een renovatie van pas komen. Nieuwe pomp- en filtersystemen laten plaatsen zorgt ervoor dat uw zwembad een stuk langer meegaat.

Vind u uw zwembad niet meer mooi en mag het allemaal wel wat moderner? Of wilt u juist een zwembad geheel naar eigen smaak laten renoveren? Wij helpen u graag, dus neemt u gerust contact met ons op.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembad-renoveren.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Wij kunnen uw kapot zwembad renoveren

Zwembad Renoveren heeft dé vakmensen in huis om allerlei soorten zwembaden te renoveren. Of u nu toe bent aan een nieuw uiterlijk van uw zwembad, er onderdelen kapot zijn, uw zwembad een grondige opknap- en schoonmaakbeurt nodig heeft – wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op085-0717304 of het contactformulier invullen om informatie aan te vragen. We helpen u dan snel verder.

Onze Projecten

Bekijk onze recente Poolhouse projecten

×