Bel ons: (085) 071 73 04 - Mail ons: info@waterwellness.nu

Leidingwerk Renoveren

Persoonlijk contact

Kwaliteit

Wellness op maat

Tevreden klanten

Het leidingwerk van uw zwembad laten renoveren

Hebt u een zwembad, maar gebruikt u deze niet, of maar amper omdat deze eigenlijk nodig gerenoveerd moet worden? Of zijn uw leidingen lek en hebt u problemen met de watertoevoer? Geen probleem! Met dergelijke, of andere problemen aan uw zwembad, kunt u bij ons terecht.

Het renoveren van het leidingwerk

Het leidingwerk van een zwembad is een van de lastigste dingen om te renoveren. Dit komt omdat de meeste leidingen onder de grond worden aangelegd en dus niet meer zichtbaar zijn of zelfs zijn afgedekt door een luxe terras. Dit zorgt ervoor dat, wanneer uw leidingen moeten worden gerenoveerd, u het beste een professional in kunt schakelen. Wij van Zwembad Renoveren kunnen u hier perfect mee helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Als u contact met ons opneemt voor het renoveren van het leidingwerk van uw zwembad, gaan wij eerst met u in gesprek, zodat wij een idee hebben van het leidingwerk dat onder uw zwembad ligt. Daarna gaan we aan de slag, beetje bij beetje halen we het leidingwerk tevoorschijn. Op die manier achterhalen we waar de renovatie plaats moet vinden en wat er moet gebeuren. 

Neem contact met ons op

Hebt u nog vragen, wilt u wat extra informatie, of hebt u advies nodig? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen en al uw vragen aan ons voor te leggen. Wij helpen u immers graag.

Wilt u meer informatie?
    Persoonlijk contact

    Kwaliteit

    Wellness op maat

    Tevreden klanten