Informatie over: kapotte zwembadafdekking

Als uw zwembadafdekking kapot is is dat zeer vervelend, Uw zwembad afdekken met een kwalitatieve afdekking heeft veel voordelen. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren of komen er regelmatig kleine kinderen op bezoek? Dan kunnen ze er altijd invallen, ook als u even niet kijkt. Alleen al om deze reden installeren veel mensen een zwembadafdekking, het heeft echter nog meer voordelen.

Voorkomen van vuil en isolatie

Het is natuurlijk logisch dat een zwembadafdekking heel veel vuil tegenhoudt, het kan op deze manier immers niet in het water komen. Goede zwembadafdekkingen hebben ook een isolerende functie, het zorgt er voor dat er geen warmte uit het zwembad kan ontsnappen terwijl het water door de zonnestralen nog wel kan opwarmen. Doordat er hierdoor ook minder water verdampt wordt, zorgt dit ervoor dat het samen met de isolerende functie best goed voor uw portemonnee is. 

Soorten afdekkingen

Er zijn meerdere soorten afdekkingen voor uw zwembad, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lamellenafdekking. Dit is de meest populaire afdekking omdat het optimale bescherming voor uw zwembad biedt. Doordat ze gemaakt zijn van PVC of polycarbonaat en omdat ze aan elkaar haken vormen ze een sterk geheel. U heeft verder ook speciale winter- en zomer afdekkingen, met ieder hun eigen functies. Zo ziet u dat voor in de zomer veel ecodeck- en noppenfolie afdekkingen worden gebruikt, terwijl er in de winter veel bladernetten en zwembadzeilen worden toegepast. 

Wat te doen als uw zwembadafdekking kapot is?

Wij van Waterwellness kunnen uw lamellen zwembadafdekking of zwembad zeil repareren of vervangen, als er nog andere onderdelen aan vervanging toe zijn dan is het misschien het beste om uw zwembad door ons te laten renoveren. Als u zwembad al redelijk wat jaren oud is en u bent aan iets nieuws toe, is dit ook een goede reden om uw zwembad eens goed aan te pakken. Hierdoor wordt uw zwembad weer lekker fris en wordt hij voorzien van de nieuwste technieken. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 085-0717304 of vul ons contactformulier in!

Onze Projecten

Bekijk onze recente projecten

×