Bel ons: (085) 071 73 04 - Mail ons: info@waterwellness.nu

Houten Zwembad

Persoonlijk contact

Kwaliteit

Wellness op maat

Tevreden klanten

Houten zwembad

Als u een houten zwembad hebt, is het, net als bij ieder ander zwembad, wel zo fijn als dat er mooi uit blijft zien. Na een aantal jaren gebruik kan het zo zijn dat het hout van uw bad lelijk wordt, of zelfs gaat rotten. Dit kan zeker het geval zijn bij een buitenzwembad. Gelukkig kunnen wij van Zwembad Renoveren daar iets aan doen.

Neem contact met ons op

U laat uw houten zwembad natuurlijk niet zomaar renoveren. Het is geen goedkope onderneming en wij begrijpen dat u goed over deze stap na wilt denken. Wij van Zwembad Renoveren zien het dan ook als onze taak om u zo goed mogelijk te adviseren. Als u contact met ons opneemt voor het renoveren van uw zwembad, beantwoorden wij al uw vragen en bespreken we zowel de voor- en nadelen met u. Zo kunt u de juiste afweging maken.

De stappen tot een gloednieuw houten zwembad

Samen met u maken we een lijst van eisen en wensen. Aan de hand van deze lijst maken wij een plan van aanpak. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met uw budget. Natuurlijk bespreken we het voorstel uitgebreid met u. Vervolgens maken we een offerte op en bespreken we wanneer de renovatie plaats zal vinden. Als alles gepland is, gaan we, op de afgesproken dagen, aan de slag.

Het zwembad leveren we persoonlijk op en als er nieuwe elementen aan het zwembad toegevoegd zijn, geven we u daar een uitgebreide instructie over. Natuurlijk kunt u ook na de oplevering nog contacteren met eventuele vragen die u hebt over de werking van de nieuwe elementen.

Specialisten in het renoveren van zwembaden

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in zwembaden, wellness en alles daaromheen. Voor iedere klus, hebben wij dé professional in dienst. Zo hebben wij ook experts in het renoveren van houten zwembaden. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in:

 • Het renoveren van andere soort zwembaden
 • Het vervangen of renoveren van zwembadfolie
 • Het vervangen of renoveren van zwembadafdekking
 • Het vervangen of renoveren van leidingwerk
 • De nieuwste zwembadtechnieken
Wilt u meer informatie?
  Persoonlijk contact

  Kwaliteit

  Wellness op maat

  Tevreden klanten