Bouwkundig zwembad

Zwembad-renoveren.nl

Renovatie van een bouwkundig zwembad

U heeft een bouwkundig betonnen zwembad en dit is verouderd, ziet er niet fraai meer uit of begint hier en daar wat mankementen te vertonen? Het zou jammer zijn om dit zwembad van beton verder af te laten takelen. Het renoveren van een bouwkundig zwembad – ook wel betonnen zwembad genoemd – verloopt anders dan bij een foliezwembad of polyester zwembad. Bij het renoveren van een betonnen zwembad beoordelen we de staat van het beton alsook de zwembadtechniek en bepalen we samen met u wat nodig is om uw zwembad weer te laten “stralen” in de tuin. Ook de renovatie van een bouwkundig zwembad blijft goedkoper dan de aanleg van een nieuw zwembad van beton. Zwembad Renoveren helpt u graag om de renovatie van het bouwkundig zwembad deskundig uit te voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zwembad-renoveren.nl

Waarom renovatie van uw betonnen zwembad?

Het is belangrijk om uw betonnen zwembad of bouwkundig zwembad regelmatig te onderhouden. Dat bestaat onder andere uit het schoonmaken, maar ook uit het tijdig uitvoeren van reparaties. In sommige gevallen volstaat een reparatie niet of bent u goedkoper uit als u uw hele betonnen zwembad laat renoveren. Op die manier behoudt u de kwaliteit van uw bouwkundig zwembad en voorkomt u hoge kosten.

De renovatie van een betonnen zwembad is niet alleen noodzaak, het kan ook om esthetische redenen gedaan worden. Mocht u uw zwembad een upgrade willen geven of moderniseren, dan kan een renovatie uw betonnen zwembad weer nieuw leven in blazen. Moderne tegels, een inbouw bubbel systeem, leidingen vernieuwen – u bepaalt zelf hoe u de renovatie van uw bouwkundig zwembad vormgeeft.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembad-renoveren.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Zwembad Renoveren helpt u graag om uw betonnen zwembad te renoveren, zodat deze weer helemaal up to date wordt. Als onderdeel van Waterwellness, zijn wij dé kenner van alles dat met zwembaden te maken heeft. We zorgen ervoor dat de renovatie van uw bouwkundig zwembad op en top wordt uitgevoerd – naar uw eigen wens én budget.

Bouwkundig zwembad renoveren: hoe werkt dat?

De basis van het bouwkundig zwembad ligt er en dat maakt aanpassen makkelijker dan geheel opnieuw beginnen. Bij het renoveren van uw bouwkundig zwembad bekijken we alle mogelijkheden en luisteren we vanzelfsprekend naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld inbouwonderdelen plaatsen zoals een trap of bubbelbank, moeten bestaande inbouwonderdelen vervangen worden, of wilt u wellicht een tegenstroomsysteem inbouwen? Bij een renovatie van uw bouwkundig zwembad of betonnen zwembad is het allemaal mogelijk. Natuurlijk bekijken we ook de staat van het leidingwerk, de verwarming en de randtegels en adviseren we u over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot zwembadafdekking en overkappingen. Door uw betonnen zwembad te renoveren, kunt u het hele jaar door genieten.

Waterwellness heeft alle kennis in huis om u te kunnen voorzien van een deskundig advies op maat. Neem zeker contact op voor de renovatie van uw bouwkundig zwembad.

Contact opnemen voor de renovatie van uw bouwkundig zwembad

Wilt u er zeker van zijn dat uw betonnen zwembad er weer tip top uit komt te zien? Laat uw bouwkundig zwembad dan renoveren door Zwembad Renoveren. Onze vakmensen gaan graag met u gesprek over al uw wensen en bekijken daarnaast wat er nodig is om uw zwembad van beton weer optimaal te laten functioneren.

Is uw betonnen zwembad nog niet toe aan een renovatie, maar zijn er wel wat zaken die aandacht verdienen? Wij kunnen uw bouwkundig zwembad ook repareren en grondig schoonmaken. Het vervangen van lamellen en opknapwerkzaamheden horen ook bij onze diensten. Dit alles doen we altijd voor de beste prijs en we garanderen altijd kwaliteit.

Onze Projecten

Bekijk onze recente Poolhouse projecten

×